Naslovna Vesti Ora Cat uzburkala Evropu: Konačno stiže na Stari kontinent!

Ora Cat uzburkala Evropu: Konačno stiže na Stari kontinent!

835
0
Foto: Ora

Verovatno ste već čuli za ime Ora Cat. To je potpuno električni, retro automobil za čiju se proizvodnju pobrinula Kina i koji će početkom 2022. godine imati svoj veliki debi u Evropi! Ovo će biti prvi Orin model koji se prodaje na Starom kontinentu!

Poznati brend u vlasništvu Great Wall-a otkriva dizajn vozila koji je zaista savršen! Kada je u pitanju pogon ovog simpatičnog hečbeka, koristiće se motor koji će isporučivati 169KS i 250 Nm, dok će ubrzanje od 0 do 50 km/h trajati 3,8 sekundi, a veruje se da će domet od 400km raspametiti sve ljubitelje električnih automobila. Vintage stil koji se kombinuje sa snažnim i aerodinamičnim izgledom privukao je pažnju mnogih na sajmu električnih automobila u Minhenu!

Foto: Ora


Kineski proizvođač ovog automobila naglašava da je upravo Ora Cat vozilo koje je napravljeno u saradnji sa ljudima koji će ga voziti. Dakle, sve potrebe korisnika su “podmirene”.

Foto: Ora

Ora će isporučiti ovaj model sa standardnom kamerom od 360 stepeni i drugim tehničkim performansama. Nažalost, nema mnogo detalja o standardnoj opremi ovog električnog automobila. Svi sa nestrpljenjem čekaju da saznaju više o specifikaciji vozila kao i ceni te se nadaju se da će se to desiti pre početka prodaje!