Naslovna Vesti Tesla jedini izbor? Kompanija za iznajmljivanje automobila rešila se svih EV-ova, osim...

Tesla jedini izbor? Kompanija za iznajmljivanje automobila rešila se svih EV-ova, osim Teslinih!

817
0
https://commons.wikimedia.org/wiki/Norsk Elbilforening (Norwegian Electric Vehicle Association)
https://commons.wikimedia.org/wiki/Norsk Elbilforening (Norwegian Electric Vehicle Association)

Ekipa iz Teslaratija je nedavno pisala o nemačkoj kompaniji za iznajmljivanje električnih automobila koja se nedavno rešila svih svojih EV-ova, osim Teslinih.

Kako prenosi Jutarnji.hr, nemačka kompanija Miete Deinen Tesla, navela je da više električnih modela, uključujući Volkswagenove ID-ove, Porsche Taycana, Škodu Enyaq i Hyundai Konu, ima puno problema sa softverom, punjenjem i popravkama.

Iako Teslina vozila možda nemaju ukupan kvalitet i nivo uklapanja i završne obrade kao neki suparnici, te takođe da Teslina usluga može da bude problematična, američki proizvođač EV modela je sa sigurnošću superioran što se tiče punjenja i softvera.

Nemačka kompanija navodi da uprkos tome što nije želela da potisne ostatak svoje EV linije, “jednostavno nije bilo smisla zadržati električna vozila koja nisu Tesla zbog ukupnog vlasničkog iskustva, posebno u poređenju s Teslinim”.

Foto:https://commons.wikimedia.org/wiki/Ivan Radic

Pričalo se i o problemima Porsche Taycana 4S, koji se odnose na infrastrukturu punjenja, zajedno s činjenicom da VW modeli još uvek nemaju odgovarajuća ažuriranja bežičnim putem, što znači da morate da posetite zastupništvo.

Tesla nije perfektan EV – još uvek postoje područja koja traže poboljšanja. Međutim, vlasnička iskustva koje je nemačka kompanija podelila ukazuju da je vlasništvo Tesle očigledno bolje od vlasništva drugih konkurentnih automobila.

Kom “taboru” vi pripadate i da li ste mišljenja da Tesla još uvek dominira ovim tržištem na kojem, po rečima znalaca, nema konkurenciju?

Izvor: Jutarnji.hr