Naslovna Vesti DeLorean objavio sliku svog novog električnog automobila!

DeLorean objavio sliku svog novog električnog automobila!

661
0

The DeLorean Motor kompanija konačno je objavila fotografiju svog novog električnog autoimobila.

Fotografija je podeljena na Twitteru i malo je reći da je izazvala pažnju mnogih fanovca. Električni automobil deluje prikladno futuristički, i čini se da u izvesnom pogledu zadržava izgled zadnjeg stakla…

DeLorean je takođe najavio da će kompletno vozilo i zvanično ime automobila stići nešto ranije nego što se očekivalo 18. avgusta.

„Uzbuđenje raste kao vrata našeg kultnog sportskog automobila“, rekao je izvršni direktor kompanije DeLorean Motor Company, Troy Beetz. „Otkrivamo prototip sledeće generacije 3 dana ranije nego što je planirano na najprestižnijoj bini na Pebble Beach-u.

Povratak DeLoreana kao električnog vozila najavljen je u februaru kratkim, ali elegantnim video snimkom koji prikazuje siluetu kultnih vrata sa galebovim krilom. Dolazi 40 godina nakon proizvodnje originalnog automobila koja je počela 1981. godine, ali samo do sledeće godine kada je propala kompanija DeLorean Motor.

To znači da je već bio van proizvodnje kada je 1985. godine izašao film Back to the Future, ali je hit film učinio DeLorean jednim od najlegendarnijih automobila u istoriji filma.

Savršen dizajn, ali kakva će biti cena?