Naslovna Vesti Honda električni automobili imaće integrisane PS5 konzole!

Honda električni automobili imaće integrisane PS5 konzole!

102
0

Sony i Honda su možda pronašli najbolji način kako da donesu više zabave tokom putovanja. Njihov plan je integrisanje PlayStation 5 konzole u buduće Honda električne automobile.

Ovu mogućnost najavio je predsednik i COO Sony Honda Mobility kompanije, Izumi Kawanishi. On je najavio da će konzola i drugi Sony servisi biti deo veće vizije, kako bi obezbedili zabavnija putovanja, i učinili Honda električna vozila konkurentnijim na tržištu.

Očekuje se da bi prvi Honda modeli automobila sa integrisanim PS5 konzolama mogli da se pojave na tržištu tokom 2025. godine. S tim ciljem, dve kompanije su se udružile tokom ove godine, želeći da maksimalno iskoriste prednosti autonomne vožnje. Iako samostalna vožnja, bez asistencije vozača još uvek nije na željenom nivou, Sony i Honda žele da budu potpuno spremni, kada to postane uobičajen način vožnje.

I druge kompanije nude opcije zabave. Na primer, u Tesla vozilima moguće je igrati klasične igre s početka 90-ih godina prošlog veka, dok Model X i Model S imaju moćniji gaming hardver, koji je sposoban da pokrene i novije igre (kao što je The Witcher 3, na primer). Tesla takođe testira i Steam integraciju u svojim vozilima. Ipak, sa PS5 hardverom u svojim kolima, Honda bi znatno podigla nivo multimedijalne gaming zabave i postavila bi ozbiljan zadatak svojim konkurentima.

Izvor: IGN