Naslovna Vesti Krajem septembra vas očekuje sajam automobila u Nišu!

Krajem septembra vas očekuje sajam automobila u Nišu!

182
0

Nakon dve godine bitisanja u virtuelnom obliku, Sajam automobila “XIII Auto Moto Fest 2022 Niš” krajem septembra biće održan u niškoj Hali “Čair” na dobro poznati tradicionalni način.

XIII Auto Moto Fest biće održan od 23. do 25. septembra, u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje.

Sajam automobila vraća se na velika vrata, a niški dileri automobila i brojni ljubitelji četvorotočkaša rado su primili vest da će u najvećoj niškoj dvorani imati priliku da razgledaju i probaju nove limuzine koje su upravo sišle sa fabričkih traka. Ovogodišnji sajam pored dobrog provoda koji se očekuje za sve ljubitelje Sajma, omogućiće i sjajne sajamske popuste za kupovinu najnovijih modela.

Niški sajam je u ovom delu Srbije jedinstven, kao takav opstaje već 13 godina. Pored ogromnog privrednog značaja sajam beleži i veliki broj turističkih poseta.

“Teška je situacija ali iz gorih smo izlazili uzdignute glave, zato smo se odlučili da će sajam ove godine biti na starom mestu, tamo gde pripada u Hali „Čair“. Grad Niš podržao je sam sajam i to me veoma raduje. Ponosan sam na naš Sajam kao i pre deceniju i po, kada je on bio tek ideja, danas je to naša niška priča” rekao je Oliver Paunović, osnivač Sajma automobila.

Veliki popust i odlična ponuda zaštitni su znak niškog Auto Moto Fest-a. Ove godine velika pažnja biće usmerena na hibridna, električna vozila, motocikle i elekto bicikle.

“Pored problema sa kojima se susreću oko nabavke vozila očekujemo sjajnu ponudu. Ono što očekujemo ove godine su sjajne Srpske premijere. Prvi put ove godine na sajmu će se pojaviti među automobilima Honda i Suzuki, a pored standardne ponude motora biće tu i novih brendova Honda, Pjađo, Aprilija i Vespa”, kaže Saša Đorđević, menadzer sajma.

U bogatoj ponudi Sajma pored putničkih i teretnog programa na sajmu će se naći i kvalitetna prateća oprema i osiguravajuća društva. Ono bez čega ni ovaj sajam ne moze da prođe su naravno oldtajmeri koji kao i uvek imaju svoje mesto.

KLIPKO maskota niškog sajma, koju je osmislio Saša Dimitrijević slavi treći rođendan.

Organizator Auto Moto Fest-a je CITY GRUPA a pokrovitelj je Grad Niš.

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu: Volkswagen, Zhidou, Opel, Honda, Ford, Suzuki, Toyota, Citroen, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Motogrini, Peugeot i Mercedes.

Kemoimpex Auto doo, ovlašćeni serviser i prodavac za Mercedes-Benz vozila izlagaće po prvi put na Sajmu automobila u Nišu, koji se održava od 23. do 25. septembra u Hali „Čair“.

Kemoimpex Auto doo je pripremio za ovu nišku izložbu modele: CLA Coupe, B klasa, E klasa, GLE Coupe, EQB, T klasa i City Sprinter – koji će biti izložen ispred hale.

Ova poznata distributerska kuća iz Niša pripremila je za sve ljubitelje ekskluzive model T klase Mercedesa koji je svetska premijera i model EQB koji će biti niška premijera.

Ovi izlagači imaju u svojoj ponudi imaju trenutno veoma tražena električna i hibridna vozila. Ovog septembra u Nišu će posetioci sajma moći da razgledaju model EQB – električno vozilo.

„Organizovaćemo probne vožnje na sajmu za vozila iz komercijalnog sektora“, kažu ovi izlagači koji će pored ovih probnih vožnji da organizuju i profesionalnu prezentaciju vozila, deljenje propagandnog materijala i samu izradu ponuda vozila na licu mesta.

Zainteresovanim kupcima biće ponuđen i sajamski popust za sve posetioce sajma do kraja meseca, tačnije 30. septembra ove godine.

Auto centar „Krunić“ d.o.o. ovlašćeni je Renault distributer, radi prodaju i servisiranje automobilskih brendova Renault i Dacia. Ova poznata distributerska kuća učestvuje na sajmu automobila od prvog sajma bez prekida i ovo će biti trinaesto učešće. Na ovogodišnjem niškom sajmu oni su odabrali da se predstave modelima Renault-Megane Conquest i Dacie – Jogger što predstavlja nišku premijeru na ovoj prodajnoj izložbi automobila.

Iz Auto centra „Krunić“ kažu da pripremaju predstavljanje već poznatih modela ali u novom ruhu. Godinama unazad postoje modeli koji su najtraženiji čija je mogućnosti kupovine velika.

„Do sada je naše iskustvo sa sajmova vrlo pozitivno. Puno očekujemo svake godine puno i dobijemo učešćem na sajmu, jer se ljudi upoznaju sa našim modelima tokom tri dana izlaganja ali i kasnije oni dolaze u salon jer su neki od automobila videli na sajmu. Tako da ta sajamska prodaja traje i mesecima kasnije“, kažu u ovoj auto kući.

Na dosadašnjim sajmovima Auto kuća „Krunić“ imala je zapaženo predstavljanje a na samom kraju mogli su da se pohvale i dobrom prodajom. Ovog septembra oni će imati nišku premijeru i to će biti Renault Megane Conquest a od Dacie novi model Jogger.

„Za zainteresovane kupce organizovaćemo i probne vožnje, to je uvek redovna ponuda na sajmu ali i naše zadovoljstvo da kupcima predstavimo užitak vožnje naših modela“, kažu u Kruniću.

Iz ove auto kuće, obećali su Nišlijama da će biti popusta, ali to neće biti jedini benefit već i pokloni koji će dobijati ne samo kupci automobila već i posetioci štanda.

„Okolnosti u kojima trenutno poslujemo su veoma teški. Neizvesnost poslovanja pritiska i auto industriju ali mi se trudimo da naši kupci dobiju najbolje, baš onako kako su do sada navikli od nas“, završavaju u Auto centru „Krunić“.

Izvor: Sajamautomobila.com