Naslovna Vesti Tesla otvara prvi Supercharger sa bioskopom!

Tesla otvara prvi Supercharger sa bioskopom!

297
0

Ako vam se isprazni električni auto sledi bar pola sata punjenja. Šta ćete tada raditi? Jedan od izbora je sedma kafa u danu, zatim, možete u automobilu razmišljati o smislu života, povećanju cena električne energije, čitati knjigu, isprazniti mobilni ili jednostavno stajati uz punjač brojeći procente napunjenosti baterije.

Teslini misleći ljudi su svesni ovog problema pa su se dosetili velikog Superchargera sa drive-in bioskopom i restoranom u Santa Moniki u Kaliforniji, piše Revija HAK.

Supercharger će imati ukupno 62 punjača. Na dva bioskopska platna će se prikazivati filmovi u trajanju 30 minuta, odnosno odlomci iz holivudskih klasika, a restoran će biti u stilu pedesetih godina prošlog veka. Dakle, spojite Teslu, uzmete kokice, brzo ih pojedete i pogledate najzanimljivijih pola sata Kuma (samo pucnjave, scena s konjskom glavom i likvidacije), Prohujalo s vihorom (samo vetar), Vrtoglavice (samo problemi Jamesa Stewarta s visinom), Taksista (samo scene s Robertom de Nirom u kojima ima novu frizuru).

Do sada je bilo problema sa tačnom lokacijom ovog centra električnih automobila i skraćene umetnosti, ali direktor Tesle Elon Musk tvrdi da SuperSupercharger sada konačno stiže.

Izvor: Revijahak.hr